Meeluistervariant Verhalenpad van Hidde Kat

HOLLUM – Een heleboel activiteiten en evenementen vallen in duigen, nu de coronamaatregelen zijn aangescherpt. Een van de kerstvakantieactiviteiten is het Verhalenpad van Kat, een groepswandeling door Hollum vol verhalen over commandeur Hidde Dirks Kat.

Met een groep door Hollum wandelen als activiteit kan vanwege de nieuwste coronamaatregelen niet doorgaan, maar een individuele tour door het dorp vol anekdotes, wetenswaardigheden en smeuïge verhalen over Hidde, zijn reis om walvissen en robben te vangen, zijn schipbreuk, zijn worsteling op de ijsschotsen, zijn strijd tegen de honger en de kou en zijn overlevingsdrift, is te doen.

Wie dát wil meemaken kan een Verhalenpad met Hidde Kat boeken en krijgt, op anderhalve meter afstand, de leukste wandeling door het dorp, met de sappigste verhalen over de walvisvaarder.

Wie het liefst de familie erbij betrekt kan boeken voor de Meeluistervariant. De verhalen worden aan één lid van de familie verteld en de rest luistert op ruime afstand via de telefoon mee. Het is een speciale variant voor deze coronatijd, zodat er met wat aanpassingen een heel mooi pad kan worden gelopen.

Dinsdagmorgen 28 december was de try out van deze versie en hij blijkt perfect te werken. Lees hier over deze variant van het Verhalenpad.

Lees hier waar je dit Verhalenpad kunt boeken

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *