Activiteitenkalender 2010

HOLLUM – De Ameland Activiteitenkalender van Faber & Wijnberg Installatietechniek B.V. is klaar. Deze week wordt de kalender op Ameland huis aan huis bezorgd. Wie extra kalenders wil voor in vakantieaccommodaties kan ze ophalen in de winkel aan de Fabrieksweg.
De vijfde editie van de kalender heeft voor de eerste keer een voorkant die volledig in kleur is gedrukt.

De Ameland Activiteitenkalender wordt samengesteld onder redactie van Persbureau Ameland. De activiteiten van het hele eiland, voor zover reeds bekend, staan in de Ameland Agenda op deze website. De gegevens van de kalender corresponderen voor het grootste deel met deze agenda.

De lustrumkalender is, net als de voorgaande kalenders, gedrukt door Grafische Industrie De Marne in Leens, de drukkerij die al meer dan honderd jaar kwalileitsdrukwerk biedt.

>>> lees hier over de honderdjarige drukker

>>>
Bekijk hier de kalenders van 2006, 2007 en 2008 en 2009

>>> de website van Faber & Wijnberg Installatietechnietk is te vinden op de Links-pagina onder de F van Faber & Wijnberg

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *