Activiteiten voor kalender 2022 – nog 6 dagen

HOLLUM – Voor alle organiserende partijen op Ameland geldt: stuur de activiteiten en de data op voor publicatie op de Ameland Activiteitenkalender 2022 van Faber Wijnberg. Het is alweer de 17e editie en de kalender staat elk jaar weer boordevol activiteiten die door het jaar heen op Ameland plaatsvinden. De 2022 editie wordt gedrukt met foto's van Jan van der Laag.

In 2020 en 2021 ging om de ons bekende redenen lang niet alles door wat er op de kalender stond genoteerd. Voor komend jaar hopen we dat alle braderieën en zomermarkten, de demonstraties van de paardenreddingboot en alle andere activiteiten wél doorgang kunnen vinden. Zijn die activiteiten voor 2022 bij de diverse verenigingen en organisatoren al bekend, stuur de gegevens dan naar Persbureau Ameland. Het persbureau verzamelt ze voor de notitekalender van Faber Wijnberg Installatietechniek BV en tegelijkertijd voor de eigen agenda.

De kalender valt in december bij alle postadressen op het eiland op de deurmat. Controleer de agenda of de activiteiten er al in staan en stuur ze anders nog even op.

Organisatoren kunnen tot en met 13 november 2021 hun activiteiten voor het komende jaar doorgeven via info@persbureau-ameland.nl . Iedereen die iets opstuurt krijgt antwoord om de activiteiten in de agenda van PA even te controleren. Neem bij twijfel contact op.

Deel dit bericht, zodat zoveel mogelijk organisatoren het te zien krijgen en zoveel mogelijk activiteiten hun plek vinden op de kalender.

De agenda-onderwerpen komen tevens in de agenda van Persbureau Ameland te staan, zodat iedereen altijd en overal kan zien wat er te doen is op Ameland. Mochten activiteiten vanwege nieuwe coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan zet PA dat in deze digitale actuele agenda.

U kunt alvast kalenders reserveren bij Faber Wijnberg Installatietechniek. Geef graag naam en aantal gewenste kalenders 2020 door aan ameland@faber-wijnberg.nl , dan liggen ze eind 2021/ begin 2022 voor u klaar in de winkel aan de Fabrieksweg.

Stuur voor 13 november

2021 uw activiteiten op:

evenementen, dorpsfeesten,

hardloopwedstrijden,

braderieën en markten, 

lampionnenoptochten en

catamaranwedstrijden,

paardenmarathonnen en

wandelingen, vertellingen,

muziekevenementen, zang- en

dansvoorstellingen.

Stuur ze naar

info@persbureau-ameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *