Activiteiten De Plaats week 9 mei

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Maandag 9 mei inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdag 10 mei Boekenmarkt van 10.00 uur tot 16.00 uur

Kom gezellig langs in De Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, maar ook lp's, cd's, dvd’s, curiosa en verkoop van handwerken van de knutselclub. Kortom voor ieder wat wil.

Dinsdagavond 10 mei Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee!

Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 11 mei inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten

Woensdag 11 mei 'Pas op de Plaats – Japan' van 17.00 uur tot 19.00 uur

Iedere maand een ander land / provincie en een ander thema, hierbij zal ook een maaltijd bereid worden door vrijwilligers. Vanavond staat de Pas op de Plaats in het thema van Japan. Kom ook en beleef en eet samen met ons mee. Hartelijk welkom, opgave t/m maandag 9 mei via 0519-252221 of info@deplaats-ameland.nl

Donderdag 12 mei Filmavond 'Tous Ensemble' aanvang 20.00 uur.

Vijf goede vrienden op leeftijd, vijf verschillende karakters. Zij zijn vijf oude vrienden en hebben allen verschillende problemen met het ouder worden. De een ervaart dat zijn passie afneemt, de ander verbergt een ernstige ziekte. Weer een ander merkt niets van het feit dat zijn geheugen een loopje met hem neemt. De vijf hebben een goede oplossing om gezamenlijk de problemen van het ouder worden onder ogen te zien: samenwonen.

Vrijdag 13 mei de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee.


Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *