Activiteiten De Plaats week 19 december

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Kerstnieuws De Plaats

De kerstbomen komen in de huizen en overal op Ameland worden de lichtjes weer opgehangen. De straten zien er gezellig uit. 

In De Plaats kijken we ook uit naar het feest. We vieren dat het licht sterker is dan het donker om ons heen. In het kindje Jezus ontdekken we dat God met liefde naar ons toekomt. We zien er naar uit om dat in onze activiteiten met elkaar te vieren.

Rock Solid: Kersteditie

Met onze groep jongeren vieren we samen kerst. Natuurlijk met een leuke quiz en heel veel gezelligheid. We ontdekken op een speelse manier het kerstverhaal. Er is volop actie  en gezelligheid!

  • Datum: vrijdag 16 december
  • Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur
  • Locatie: De Plaats

Inloop

Maandag en woensdagmiddag inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur. 

Kerstmaaltijd

Dinsdag 20 december aanvang 17.00 uur Kerstmaaltijd met muzikale begeleiding van DoDo. 

Voor deze Kerstmaaltijd zitten wij helemaal vol. 

Kersttocht door Hollum

Een unieke kerstactiviteit in de straten van Hollum. Het thema is: De vredevorst is geboren!  We lopen door de prachtig versierde straten. Onderweg ontdek je het kerstverhaal en kom je muzikanten, engelen en andere personages tegen. Hier horen we ook de doedelzakken van The Islanders. Er zijn op de route allerlei opdrachten die je kunt uitvoeren. Samen brengen we een boodschap van vrede. Het is geschikt voor jong en oud. 

  • Datum: Woensdag 21 december
  • Beginpunt: De voortuin van De Stelp
  • Start: Tussen 16.30 uur en 17.00 uur 

Vrijdag 23 december De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur 

Vrijdagochtend Stamtafel gesprek, vandaag gaat onze Pionierspredikant Sijbrand Alblas met jullie in gesprek over onderwerpen zowel lokaal of nieuws uit het land. Schuif gezellig aan om gezamelijke in discussie te gaan, de koffie staat klaar.

Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *