Activiteiten De Plaats week 17 oktober

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Maandag 17 oktober inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdag 18 oktober Boekenmarkt van 11.00 uur tot 16.00 uur

Het is altijd gezellig bij de boekenmarkt. Naast vele genres boeken zijn er ook LP’s, CD’s, DVD’s en curiosa te koop. En heeft u nog boeken, spelletjes of speelgoed over? Dan mag u dat gerust langsbrengen zodat wij iemand anders er weer een plezier mee kunnen doen.

Dinsdagavond 18 oktober Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur

Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. Muzikale begeleiding op Keyboard, gitaar en basgitaar. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Van harte welkom.

Woensdag 19 oktober inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere woensdagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Woensdag 19 oktober Pas op de Plaats Herfst van 17.00 uur tot 19.00 uur

Woensdag 19 oktober pas op de Plaats met het thema “Herfst”. Naast muziek en verhaal zal er gekookt worden door vrijwilligers waarvan wij gezamenlijk gaan genieten, opgave voor deze maaltijd kan tot en met maandag 17 oktober via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221 Iedereen is van harte welkom, voor de maaltijd vragen wij een vrijwillige bijdrage.

Donderdag 20 oktober Filmavond Into the Wild aanvang 20.00 uur

Into the Wild is een Amerikaanse biografische dramafilm uit 2007, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jon Krakauer over het waargebeurde verhaal van Chris McCandless. De film werd geregisseerd door Sean Penn. Into the Wild vertelt het verhaal over de net afgestudeerde Christopher Joseph McCandless, beter bekend als Chris. Chris heeft al een lange tijd in zijn hoofd dat hij naar Alaska wil nadat hij is afgestudeerd. Zodra het zover is, gaat hij ook echt. Hij haalt al het geld van zijn rekening, om het daarna te verbranden.

Vrijdag 21 oktober De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Vrijdag Ochtend Stamtafel gesprek, vandaag gaat onze Pionierspredikant Sijbrand Alblas met jullie in gesprek over lokale onderwerpen of nieuws uit het land. Schuif gezellig aan om gezamenlijk in discussie te gaan, de koffie staat klaar.

Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *