Activiteiten De Plaats week 13 tot 22 februari

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Maandag 13 februari inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdagavond 14 februari Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur

Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. Muzikale begeleiding op Keyboard en bas gitaar. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Van harte welkom.

Woensdagmiddag 15 februari inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere woensdagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Vrijdag 17 februari De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Vrijdagochtend Stamtafel gesprek, vandaag gaat onze Pionierspredikant Sijbrand Alblas met jullie in gesprek over onderwerpen uit het lokale en landelijke nieuws.

Schuif gezellig aan om gezamelijke in discussie te gaan, de koffie staat klaar.

Woensdag 22 februari Pas op de Plaats

Woensdag 22 februari vanaf 17.00 uur pas op de Plaats met het thema 'Zee'.

Naast muziek en verhaal zal er gekookt worden door een vrijwillige passend bij het thema als 'Zeeman’s maaltijd' waarvan wij gezamenlijk gaan genieten, opgave voor deze maaltijd kan tot en met maandag 20 februari via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Iedereen is van harte welkom, voor de maaltijd vragen wij een vrijwillige bijdrage.

Wilt u ons werk steunen, dit kan ook digitaal via de QR code, uw gift is van harte welkom.

Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *