Activiteiten De Plaats vanaf 19 december

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum: "Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen RIVM hebben wij ook besloten de komende weken onze avondactiviteiten niet door te laten gaan. Wij zijn in overleg op welke manier wij deze overdag zouden kunnen houden."

Zondag 19 december Kinder Kerstspeurtocht vanaf 15.00 uur start Westerlaankerk

In deze kille decembermaand warmen we ons aan het oude kerstverhaal. We gaan op zoek naar het kerstkind. Door sterren te volgen in de straten van Hollum ontdek je de stal. Onderweg wordt je bij zeven posten op weg geholpen door verschillende personages uit het verhaal. Je ontdekt het bekende verhaal, maar wel in een nieuw jasje. Om je te wapenen tegen de kou staat er onderweg ook wat ‘warms’ klaar. Doe gezellig mee! Dan zorgen we er samen voor dat er licht komt aan een donkere hemel.

Corona

De speurtocht is bedoeld voor kinderen tot twaalf jaar en hun gezinnen. Ook Vanwege de voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus lopen de gezinnen zelfstandig met degenen die bij hun eigen bubbel horen. Bij de posten vragen we je dan ook om weer door te lopen. Zo is er geen contact met anderen op de route.

Maandag 20 december inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdag 21 december “Muziek die je raakt”

Vanavond vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur is er Muziek die je Raakt. Via YouTube kanaal Protestants Ameland en TV digitaal Kabel Noord kanaal 960, 1960 of 2960 wordt dit uitgezonden. Op het Kerkorgel speelt Eeke Marees.

Verzoeknummers en gedichten kunt u opgeven via info@deplaats-ameland.nl of telefonisch via 0519-252221 U bent van harte welkom om mee te luisteren!

Woensdag 22 december “Christmas Carols” Sing-inn, aanvang 14.30 uur

Gezellige muzikale Kerstmiddag waarin wij luisteren en zingen in Kerstsfeer met in de pauze warme chocolademelk en kerststol. Iedereen van harte welkom.

Vrijdag 24 december Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek met onze Pionierspredikant, lokaal of nieuws uit het land en de krant, onder het genot vaan een kopje koffie of thee.

Van harte welkom om hierbij aan te schuiven.

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

 ingezonden mededeling De Plaats – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *