Activiteiten De Plaats van 3 tot 9 april

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Maandag 3 april inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdagavond 4 april Paas Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur

Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. Muzikale begeleiding, Eeke op keyboard en Johan op gitaar. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Van harte welkom.

Dinsdagmiddag 4 april verkoping knutselclub

Aanvang 13.30 uur.

Gezellige middag waar bij de dames van de knutselclub hun eigengemaakte handwerken verkopen, dit alles t.b.v. de Hervormde Kerk Ameland, de koffie staat klaar.

Woensdagmiddag 5 april inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere woensdagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Woensdagmiddag Paasspeurtocht aanvang 16.30 uur bij het reddingsbootmuseum

Een unieke beleving van het Paasverhaal. We maken een tocht door Hollum met uitdagende opdrachten. Vele Amelanders doen mee. Het is geschikt voor jong en oud. Een beleving om niet te vergeten. De start is op 5 april om 16.30 uur.

Vrijdag 7 april De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Vrijdagochtend Stamtafel gesprek. Vandaag gaat onze Pionierspredikant Sijbrand Alblas met jullie in gesprek over onderwerpen uit zowel het lokale als het landelijke nieuws.

Schuif gezellig aan om gezamelijke in discussie te gaan, de koffie staat klaar

Vrijdagavond 7 april Rock Solid, van 19.30 uur tot 21.30 uur

Gezellige spelavond voor jeugd van de basisschool groep 7 en 8 en klas 1 van het VMBO

Iedereen van harte welkom.

Zondag 9 april Paasontbijt

De Plaats is open vanaf 08.00 uur, ontbijt 08.15 uur 


Gezamenlijk genieten van een heerlijk paasontbijt en daarna naar de Paasdienst in de Magnus Kerk. Opgave voor het Paasontbijt tot zaterdag 8 april via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221. In de Kerk zullen plaatsen gereserveerd worden voor de deelnemers aan het ontbijt, bij de uitgang van De Plaats staat een busje voor uw vrijwillige bijdrage, iedereen van harte welkom

Wilt u ons werk steunen, dit kan ook digitaal via de QR code, uw gift is van harte welkom.

Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *