Activiteiten De Plaats van 17 tot 21 april

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten in de Plaats

Maandag 17 april inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdagavond 18 april Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur

Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. Muzikale begeleiding keyboard en gitaar. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Van harte welkom.

Woensdagmiddag 19 april “Emmauswandeling” start 14.00 uur bij De Plaats.

We wandelen in kleine groepjes over het eiland. Hier raken we aan de hand van een aantal vragen in gesprek over de betekenis van Geloof, Hoop en Liefde in ons leven. We eindigen in De Plaats met koffie of thee. Het is heel mooi als je meewandelt. We zien uit naar een fijne ontmoeting.

Woensdagmiddag 19 april inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere woensdagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Woensdag 19 april vanaf 17.00 uur Pas op De Plaats met het thema Duitsland

Naast muziek en verhaal zal er gekookt worden door een vrijwillige passend bij het thema Duitsland. Daar gaan we gezamenlijk van genieten. Opgave voor deze maaltijd kan tot en met maandag 17 april via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221 Iedereen is van harte welkom, voor de maaltijd vragen wij een vrijwillige bijdrage.

Vrijdag 21 april De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Vrijdagochtend Stamtafel gesprek. Vandaag gaat onze pionierspredikant Sijbrand Alblas met jullie in gesprek over onderwerpen uit zowel het lokale als het landelijke nieuws.

Schuif gezellig aan om gezamelijke in discussie te gaan, de koffie staat klaar

Wilt u ons werk steunen, dit kan ook digitaal via de QR code, uw gift is van harte welkom.

De activiteiten staan ook in de agenda.

Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *