Activiteiten De Plaats 25 maart

Geplaatst op: 24 maart 2022 - Categorie: School & Vereniging

De Plaats

HOLLUM - In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Koekactie
De Plaats hield een koekactie ten bate van hulp aan oekraïne. "Allen Hartelijk dank, de koekactie heeft het mooie bedrag opgebracht van € 1252,00." Het geld is overgemaakt naar Giro 555.

Vrijdagavond 25 maart Rock Solid, van 19.30 tot 21.30 uur
Vanavond is er een speciale Rock Solid. Er zal een vastenmaaltijd gehouden worden in de Clemenskerk en de tieners mogen bij deze activiteit de bediening verzorgen. Na afloop sluiten we de vastenmaaltijd nog even gezamenlijk af. Verzamelen is om 16.30 uur bij De Plaats, we zijn rond 19.30 uur terug in Hollum.

Maandag 28 maart inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdagavond 29 maart Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur
Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Johan, Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee!
Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 30 maart Inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Vrijdag 1 april de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur
Elke vrijdag een gesprek over lokaal nieuws en nieuws uit het land en uit de krant, onder het genot vaan een kopje koffie of thee.


- Ingezonden Mededeling

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?