Actie ‘Red de Sionsberg’

 

DOKKUM – Actiegroep ‘Red De Sionsberg’ nodigt mensen in de 7 gemeenten in het voedingsgebied van het compacte streekziekenhuis en het provinciaal bestuur uit voor een bijeenkomst. In januari van dit jaar kondigde de actiegroep aan te stoppen met actievoeren en in de luwte de ontwikkelingen van het ziekenhuis te volgen. Nu vindt de 'Red de Sionsberg' het weer tijd om uit die ruststand te treden en een bijeenkomst te beleggen voor ondernemers, politici en andere betrokken groepen.

Datum                :  woensdag 1 oktober 2014

Plaats                 :  de Herberg, Harddraversdijk 1 te Dokkum

Aanvangstijdstip :  19.30 uur

Programma:

 1. Inleiding

  voorzitter Actiegroep Red De Sionsberg dhr. Taeke Visser
 2. Presentatie door vertegenwoordigers van Beter Dichtbij de nieuwe zorgformule die staat voor verwevenheid met de regio en verzekerd zijn van alle belangrijke basiszorg in de eigen regio
 3.  Pauze
 4. Discussie en beantwoorden van vragen
 5. Afsluiting

We verwachten dat de bijeenkomst, afhankelijk van de discussie, om circa 21:30 à 22:00 uur afgelopen zal zijn.

De bijeenkomst is met name bedoeld voor een aantal doelgroepen in de gemeente Ferwerderadiel, gemeente Dantumadiel, gemeente Dongeradeel, gemeente Kollumerland c.a., gemeente Ameland, gemeente Schiermonnikoog en gemeente de Marne, zoals de:

 • Ondernemers
 • Politici
 • Bestuurders
 • Kerk bestuurders
 • Betrokkenen in de zorg
 • Verloskundigen
 • en een ieder die zich betrokken voelt

Vanwege het belang van deze bijeenkomst verzoeken wij u deze uitnodiging zoveel mogelijk bij de bovengenoemde groepen onder de aandacht te brengen. Verspreid deze uitnodiging zoveel mogelijk binnen uw netwerk, zoals de sociale media en uw e-mailcontactpersonen.

Komt allen!!

Actiegroep ‘Red De Sionsberg’ 

   – ingezonden mededeling – 

 lees hier over het hoe en waarom Actiegroep Red de Sionsberg weer actief

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *