Actie Amelanders in Oosterzee

OOSTERZEE – In Oosterzee, in de buurt van Lemmer, wonen twee Amelanders. Petra Mosterman – de Boer en Regina Borsch – de Vries doen mee met een actie voor hun dorp en ze roepen Amelanders op ook mee te helpen.

Oosterzee doet namelijk mee aan het televisieprogramma ‘Doch it foar dyn doarp’ van Omrop Fryslan. Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 juni wordt dit programma van 16.30 tot 17.00 live uitgezonden vanuit Oosterzee. In een gevarieerd interactief programma laat mooi Oosterzee zich zien. Als klap op de vuurpijl  is er dagelijks een uitdaging die erom zal spannen!

Eastersee docht it foar in oar

Oosterzee gaat in deze week de uitdaging aan tot het vullen van een reusachtige  vrachtauto met goederen voor de allerarmsten. Hiervoor is samenwerking gezocht en gevonden met Dorcas. Meer informatie is te vinden op de site www.oosterzee.com enwww.dorcas.nl.  Dagelijks worden bruikbare spullen verzameld. Wilt u meer weten mail naar difdd@oosterzee.com

Amelanders kunnen helpen door zo spoedig mogelijk en voor woensdag a.s. een zak met kleding (en eventuele andere zakengenoemd in de folder op de foto) bij Douwe de Vries van het Zwaneplein in Hollum te brengen. Het zou mooi zijn als hij een bus vol spullen in Oosterzee kan brengen.

En natuurlijk volgende week kijken naar Doch It Foar Dyn Doarp.

Petra Mosterman (van Theo en Joke) en Regina (van Douwe en Greetje) komen elke dag in beeld. Zij presenteren het programma.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *