AAK exposeren in De Viool

BUREN – De hele maand augustus exposeren de Amelander Amateur Kunstenaars (AAK) in De Viool aan de Strandweg in Buren. AAK doet in november voor de vijfde keer mee aan de Kunstmaand en geeft met deze jubileumtentoonstelling in De Viool alvast een voorproefje op de Kunstmaand.

Tekenaars, schilders, beeldhouwers en fotografen laten tot en met woensdag 31 augustus hun werk zien in. De Viool is daarvoor elke dag geopend van 17.00 uur tot en met 19.00 uur. 

Vijf jaar geleden deden Amelanders amateurkunstenaars voor de eerste keer mee aan Kunstmaand November. Ze organiseren daavoor zelf de expositieruimte en beheren die gedurende de maand november ook zelf. Ze worden daarvoor door een aantal bedrijven gesponsord en daar is AAK zeer erkentelijk voor. Mocht u ook bij willen dragen aan AAK en hun deelname aan de Kunstmaand, dan kunt u zich melden via het mailadres Amelam2012@gmail.com.

Onder de naam Amelander Amateur Kunstenaars is de groep te vinden op Facebook.

⇒ bekijk hier waar nog meer tentoonstellingen zijn op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *