600 Ameland uitgaven

HOLLUM – Er staan zo'n 600 Ameland uitgaven op het Ameland Boeken blog en het overzicht is nog lang niet compleet. Op het blog staan 641 posts en de laatste gaat over een boek in wording, een oproep om materiaal en verhalen op te sturen naar auteur Jan de Koning. Het boek gaat over het recreatiegebied bij Ballum. 

Hebt u foto's en/ of verhalen, maak Jan de Koning blij en neem contact met hem op.

via deze link komt u op het Ameland Boekenblog bij de post over de oproep van Jan de Koning. 

Hebt u nog boeken in de kast staan over Ameland die nog niet in het overzicht zijn opgenomen, neem dan graag contact op via het contactformulier op het Ameland Boeken blog of op deze site.

Hebt u een mooi plan voor een uitgave over Ameland, schroom dan niet om contact op te nemen met Ameland Pers uitgeverij. Dat kan via het contactformulier op deze website. 

Het laatste project van Ameland Pers uitgeverij is het boekje 'Strom wil naar zee'. Het is net uit en in de Amelander boekhandels en musea te koop en op een paar adressen op het vasteland.

lees hier over het boekje en over de verkoopadressen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *