24e symposium Waddenacademie digitaal

LEEUWARDEN – De Waddenacademie organiseert samen met ETFI NHL Stenden Hogeschool, Interreg Prowad Link, Provincie Groningen en Visit Wadden het symposium Duurzaam toerisme in het Waddengebied. Vanwege het Corona virus vindt het symposium digitaal plaats.

Wat wordt verstaan onder duurzaam toerisme? Hoe staat het duurzaam toerisme in het Waddengebied ervoor? Welke kansen zien ondernemers er en welke rol kan de plaatselijke overheid hierin spelen? En uiteraard: Wat zijn de gevolgen van de Coronacrisis? Deze en nog vele andere vragen zullen aan de orde komen tijdens het 24e symposium van de Waddenacademie. Dagvoorzitter is Marijke Roskam.

Het gehele programma is via de website te downloaden.

Dankzij de hedendaagse digitale mogelijkheden hebt u als deelnemer alle gelegenheid om uw inzichten en opvattingen tijdens het symposium met velen te delen. U kunt zich vanaf vandaag voor het symposium inschrijven via de website.

Het symposium is op 19 mei.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *