1383 – Chemisch toilet – de wc altijd bij de hand

HOLLUM – Nummer 1383 gaat over het chemisch toilet, dat in een camper is ingebouwd of in een pleziervaartuig is te vinden.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Het chemisch toilet is een sanitaire voorziening die wordt gebruikt op plaatsen waar geen aansluiting op de riolering is. Mobiele verblijven, zoals campers, caravans en pleziervaartuigen maken gebruik van de uitvinding. Touringcarbedrijven plaatsen ze in de bus, vliegtuigen hebben ze en ze zijn te vinden op bouwprojecten en bij evenementen. Zelfs tentkampeerders maken van gebruik van een draagbare versie. Met een chemisch toilet kun je altijd en overal naar je eigen wc. In het holst van de nacht op slippertjes en met een toiletrol in de hand over de camping lopen naar het toiletgebouw is met een chemisch toilet in je eigen mobiele huis niet meer nodig. Het chemisch toilet wordt ook wel gebruikt als tijdelijke voorziening, zoals bij een verbouwing."

⇒ lees hier nummer 1383 over Chemisch toilet

⇒ lees hier nummer 1382 over Ronde Europa – 4

⇒ lees hier nummer 1381 over Medicane

⇒ lees hier nummer 1380 over Ronde Europa – 3 –

⇒ lees hier nummer 1379 over Ronde Europa – 2 –

⇒ lees hier nummer 1378 over Hypervitaminose A

⇒ lees hier nummer 1377 over Tibetaanse Gebedsvlaggen

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *