1382 – Ronde door Europa – Van Stelviopas naar Meer van Lugano

HOLLUM – Nummer 1382 gaat over de Ronde door Europa, na de Stelviopas toty aan het meer van Lugano. En daar werd even een duik in genomen!

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Met de camper een rondje door Europa rijden levert een fantastische vakantie op. De camper biedt het gemak van het mobiele huis als een slakkenhuisje op de slak. Je hebt altijd je bed, bank en keuken bij je en als je van rijden houdt kun je prachtige tochten maken. Een ronde door Europa is daar een mooi voorbeeld van. Onze Ronde door Europa ging via Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk om Zwitserland heen. Een hoogtepunt was de Stelviopas, op de grens met Zwitserland. Het was daarna bij lange na nog niet gedaan met de mooie tochten over bergen, langs skioorden en door kloven in Noord-Italië, op weg naar oostelijk Frankrijk."

⇒ lees hier nummer 1382 over Ronde Europa – 4

⇒ lees hier nummer 1381 over Medicane

⇒ lees hier nummer 1380 over Ronde Europa – 3 –

⇒ lees hier nummer 1379 over Ronde Europa – 2 –

⇒ lees hier nummer 1378 over Hypervitaminose A

⇒ lees hier nummer 1377 over Tibetaanse Gebedsvlaggen

⇒ lees hier nummer 1376 over Ronde Europa – 1 –

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *