1376 – Ronde door Europa – Van Emmen naar Tirol

HOLLUM – Nummer 1376 gaat over de rondreis met camper door Europa, over bergen en door dalen, langs locaties die verrasend genoeg een link hebben met de Oranje's.

Als Infoteur Sjaanfanameland schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Europa is een werelddeel met mooie streken, indrukwekkende vergezichten, majestueuze bergen en lieflijke dalen. Dat leer je allemaal kennen als je er doorheen rijdt. Een tip voor een bijzondere vakantie is een campertour door Europa. Tijdens onze Ronde door Europa reden we van Nederland door Duitsland, naar Oostenrijk en Italië. Ons rondje ging om Zwitserland heen. De eerste etappe is van Emmen naar Tirol in Oostenrijk. Nederland blijkt verrassend genoeg op diverse manieren met verschillende locaties langs de route verbonden. Oranje kom je zowel in Duitsland tegen als in Tirol." (Het filmpje hieronder geeft een impressie van het eerste deel van die ronde – Op YouTube Kanaal Ameland Vandaag staat meer).

⇒ lees hier nummer 1376 over Ronde door Europa

⇒ lees hier nummer 1375 over Film 'Wad'

⇒ lees hier nummer 1374 over Expeditie Robinson

⇒ lees hier nummer 1373 over Op Drift

⇒ lees hier nummer 1372 over Arctisch Kookboekje

⇒ lees hier nummer 1371 over Royal de Luxe

⇒ lees hier nummer 1370 over Drut'syla

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *