1357 – Een Friesche eetgeschiedenis van Anne van Lieshout

HOLLUM – Nummer 1357 gaat over het Een Friesche eetgeschiedenis, een heerlijk boekje vol oude recepten en smakelijke verhalen.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Anne van Lieshout schreef ‘Een Friesche eetgeschiedenis, Historische recepten uit de achttiende en negentiende eeuw’. Het is een klein maar fijn boekje geworden, met gerechten die het in de eenentwintigste eeuw nog prima doen. Achter de gerechten die vroeger in Fryslân werden gegeten zitten verhalen die Van Lieshout verzamelde. Het is een heerlijk boekje geworden, met smakelijke kost voor de maag en leuke verhalen om te lezen en door te vertellen."

⇒ lees hier nummer 1357 over Friesche eetgeschiedenis

⇒ lees hier nummer 1356 over Lake-effect snow

⇒ lees hier nummer 1355 over de Russische beer

⇒ lees hier nummer 1354 over Mata Hari

⇒ lees hier nummer 1353 over Winterspelen bijzonderheden

⇒ lees hier nummer 1352 over Dagboek van Kat

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *