1341 – Wespen verjagen met Waspinator of Wazzzpaway

HOLLUM – Nummer 1341 gaat over wespen, nuttige diertjes, maar soms lastpakken. Hoe kun je die op een milieuvriendelijke manier uit je tuin bannen? Alvast voor het volgende wespenseizoen, want je moet er op tijd bij zijn.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Zit je op een tuinfeest, wordt het net gezellig met buiten eten en drinken, komt er een wesp de feestvreugde vergallen. Of erger nog, meerdere wespen. Een wespensteek is pijnlijk en dat zorgt ervoor dat veel mensen bang zijn voor wespen. Waarom komen wespen eigenlijk op mensen af, waarom steken ze en hoe kun je voorkomen dat ze je tuinfeest verknallen? Het kan heel simpel, zonder gif, uiterst doelmatig en goedkoop. De Waspinator of Wazzzpaway is de oplossing: een natuurlijk afweermiddel. Hoe werkt zo'n wespenzak eigenlijk en werkt het ook echt?"

⇒ lees hier nummer 1341 over Waspinator

⇒ lees hier nummer 1340 over Filmtoerisme

⇒ lees hier nummer 1339 over Boek dat op Ameland speelt

⇒ lees hier nummer 1338 over Nieuwsmijders

⇒ lees hier nummer 1337 over De dennenboom

⇒ lees hier nummer 1336 over Steenfruit

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *