Mantelzorg Awards: nomineer uw beste mantelzorgsteun 

BALLUM – Zorgt u voor een familielid of andere dierbare? Dan kunt u tot 8 oktober iemand door wie u zich het meest gesteund voelt, nomineren voor een Mantelzorg Award via www.mantelzorgawards.nl. Want ook dit jaar worden de Mantelzorg Awards uitgereikt aan bijzondere mensen die een mantelzorger steunen.

Voorbeelden

De organisatie van de Mantelzorg Awards is op zoek naar kleine, eenvoudige voorbeelden van medemenselijkheid die voor u als mantelzorger het verschil maken. Voorbeelden van mensen die voor u mantelzorg mogelijk maken. U kunt bijvoorbeeld die ene verpleegkundige of dokter, die bijzondere medewerker van het Gebiedsteam die u zo goed hielp bij uw vraag over mantelzorg of die buurvrouw die op uw kinderen past als u naar uw zieke moeder gaat, nomineren voor een Mantelzorg Award.

Procedure

Uit alle genomineerden selecteert de jury tien mantelzorgers. Stemmen kan van 17 tot en met 31 oktober op www.mantelzorgawards.nl. Op 10 november reikt Irene Moors de Mantelzorg Awards uit in de gemeenten van de drie finalisten met de meeste stemmen.

De initiatiefnemers

Annette Stekelenburg, Marjo Brouns en Cora Postema, allen zelf mantelzorger, zijn de initiatiefnemers van de Mantelzorg Awards. Hun doel is mensen te helpen zich meer bewust te worden van hun eigen behoeften als mantelzorger en om hier uiting aan te geven. “We willen daarmee ook de mensen om hen heen en instanties stimuleren om te vragen naar wat iemand nodig heeft in plaats van dat voor een mantelzorger in te vullen”, zegt Cora Postema.

lees hier meer over Mantelzorg

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *