1326 – Islamitische Staat (IS – ISIS – Daesh) – maart 2017

HOLLUM – Nummer 1326 gaat over IS en de strijd in Syrië en Irak.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Het wordt wat stiller rondom IS, maar dat betekent niet dat de radicale beweging is uitgeblust. Er wordt volop gevochten om Mosul en waar IS-strijders niet bovengronds zichtbaar zijn, gaan ze ondergronds verder en inspireren aanhangers tot terreurdaden. Irak is met het offensief van Mosul vastberaden het kalifaat van IS in rook te doen opgaan. Amerikaanse elitetroepen staan het leger bij in het offensief van de tweede stad van Irak. Mosul is sinds 2014 in handen van IS. In Syrië is Raqqa de stad die op het punt staat heroverd te worden. Het slotoffensief tegen het kalifaat en de terreur van IS in Syrië en Irak is begonnen."

⇒ lees hier nummer 1326 over IS in maart 

⇒ lees hier nummer 1325 over De Nachtwacht

⇒ lees hier nummer 1324 over White House Easter Egg Roll

⇒ lees hier nummer 1323 over Correspondents’ Dinner

⇒ lees hier nummer 1322 over House of Cards

⇒ lees hier nummer 1321 over Eten van het wad

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *