1310 – Platte buik – Tips om het buikvet kwijt te raken

HOLLUM – Nummer 1310 gaat over de platte buik en hoe je van je buikvet af kunt komen.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Zonder dat we er erg in hebben kunnen we enkele kilootjes aankomen en een buikje ontwikkelen. Dat merken we pas als de spijkerbroek moeilijk dicht wil en de broekband knelt. Dan is het tijd voor aandacht voor ons eten, voor onze lichaamshouding en voor training, met speciale aandacht voor de buik, met als doel er in het badpakseizoen weer wat platter bij te lopen. Het buikvet dat garant staat voor het geprononceerde buikje kan met wat tips en doorzettingsvermogen weer een platte buik worden. De tips zijn niet alleen goed tegen het bolle buikje maar goed voor de algehele gezondheid."

⇒ lees hier nummer 1310 over Platte buik

⇒ lees hier nummer 1309 over Herkennen van nepnieuws

⇒ lees hier nummer 1308 over Impeachment

⇒ lees hier nummer 1307 over Hoekige krab

⇒ lees hier nummer 1306 over Facebook en filterbubbels

⇒ lees hier nummer 1305 over IS in februari 2017

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *