1234 – Islamitische Staat (IS – ISIS – Daesh) – september 2016

HOLLUM – Nummer 1234 gaat over Islamitische Staat (IS – ISIS – Daesh) – september 2016.

Als Infoteur Sjaanfanameland schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"In juni 2014 werd er een kalifaat uitgeroepen in Syrië en Irak. Het is in september 2016 alweer meer dan twee jaar dat de terreur van IS in dit gebied dood en verderf zaait onder het mom van een islamitische staat. De strijd wordt op diverse fronten gestreden en Rusland, Turkije, Amerika en ook Nederland in de internationale coalitie binden samen met legers uit Syrië en Irak de strijd aan met de niets ontziende strijders van IS. In de maanden voorafgaand aan september 2016 heeft IS veel terrein verloren. Hoe ontwikkelt zich de strijd en weten de al dan niet samenwerkende partijen IS in te binden?"

⇒ lees hier nummer 1234 over IS in september 2016

⇒ lees hier nummer 1233 over Boko Haram

⇒ lees hier nummer 1232 over Ik kom terug

⇒ lees hier nummer 1231 over Truffel

⇒ lees hier nummer 1230 over Carpentras

⇒ lees hier nummer 1229 over Bédoin

⇒ lees hier nummer 1228 over Malaucène

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *