1233 – Boko Haram in september 2016

HOLLUM – Nummer 1233 gaat over Boko Haram in september 2016.

Als Infoteur Sjaanfanameland schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"De Nigeriaanse autoriteiten moedigen het vieren van culturele tradities en feesten aan. In Maiduguri wordt weer gedanst op straat. De terreur van Boko Haram betekende ook een onderdrukking van de bevolking; ze konden hun tradities niet meer vieren zoals ze gewend waren op straffe van moord en repressie. Het is in de staat Borno nu een jaar na de terugtrekking van Boko Haram en muziek en dans is er weer volop te zien en te horen. In die streek ligt ook Chibok, de stad met de school waar de meisjes van Chibok zijn ontvoerd."

⇒ lees hier nummer 1233 over Boko Haram

⇒ lees hier nummer 1232 over Ik kom terug

⇒ lees hier nummer 1231 over Truffel

⇒ lees hier nummer 1230 over Carpentras

⇒ lees hier nummer 1229 over Bédoin

⇒ lees hier nummer 1228 over Malaucène

⇒ lees hier nummer 1227 over de Gorge de la Nesque

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *