1154 – Super! – een app met meningen en adviezen

HOLLUM – Nummer 1154 gaat over een app waar je je meningen en gemoedstoestanden kunt verbeelden met tekstjes en achtergrondplaatjes.

"Super! is een app waarmee je kunt aangeven wat je ergens van vindt. Je kunt je vrienden en volgers je mening laten weten met tekstjes en afbeeldingen. "The Best", "The Worst", "I Wish", "Check Out", "Do not Ever" of nog iets anders. Als gebruiker van de app kun je met je aanwijzingen aan anderen laten weten of je iets leuk of juist helemaal verschrikkelijk vindt. “Ik wilde dat ik mijn boek bij me had” en “Ik hou van rode lampen.” Van die dingen. Met Super!, een begrip dat staat voor ‘geweldig, het allerbeste, de overtreffende trap’, kun je vrienden, collega's en vreemden aanbevelingen, adviezen en ideeën presenteren en ze op die manier misschien een beetje op weg helpen."

⇒ lees hier over 

Super! – een app met meningen en adviezen

 kijk hier waar nummer 1153 over gaat

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *