1127 – Beste in 2015 – Sportman, sportvrouw, politicus en meer

HOLLUM – Nummer 1127 gaat over gaat weer over de leuke dingen in het leven, over verkiezingen en ergens de beste in zijn. Je hebt het op verschillend gebied en het is elke keer weer leuk om de beste geëerd te zien.

"Het jaar 2015 was een jaar vol met Beste van dit en Beste in dat. Beste kindermuseum, Beste speelgoed, Beste intercedent en Beste onderwijsstad. De verkiezingen geven de verkozenen de kans om op het toneel te schitteren en de organisaties om er een mooi persmoment van te maken. Zo is elke verkiezingsuitslag meteen ook een promotie van een beroepsgroep, product of sport. Het is positief nieuws en dat zien we graag. We hebben een Politicus van het Jaar (Geert Wilders) en een Vrouw van het Jaar (Sophie Hilbrand). Natuurlijk werd Dafne Schippers de Sportvrouw van het Jaar en werd haar coach Bart Bennema Coach van het Jaar. Voor alle winnaars geldt: geniet van de prijs en de eer en van harte gefeliciteerd.."

⇒ lees hier over 

Beste in 2015 – Sportman, sportvrouw, politicus en meer

 kijk hier waar nummer 1126 over gaat

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *