1124 – David Attenborough – Britse natuurdocumentaire maker van BBC

HOLLUM – Nummer 1124 gaat over David Attenborough, Sir David Attenborough, de natuurdocumentairemaker van de mooiste natuurseries, zoals Frozen Planet en Planet Earth.

"David Attenborough, geboren op 8 mei 1926, is de Engelse programmamaker die de natuur in de huiskamers van miljoenen mensen bracht. Hij reisde meer dan wie ook over de wereld, zonder rijbewijs en zonder auto, maar hij zag wel zo’n beetje alle dieren die er op de Aarde rondlopen. Nederlandse programmamakers zoals Freek Vonk, zijn schatplichtig aan Attenborough. De Brit loopt en zoekt, klimt en snorkelt, duikt en zwemt zijn dieren tegemoet. Wat hij laat zien en waar hij over vertelt is educatief, interessant, onderhoudend en fascinerend tegelijk. En hij laat zien hoe kwetsbaar de wereld is."

⇒ lees hier over David Attenborough – Britse natuurdocumentaire maker van BBC

 kijk hier waar nummer 1123 over gaat

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *