1020 – Social media

HOLLUM – Artikel nummer 1020 van Sjaan fan Ameland op InfoNu gaat over social media, over Twitter en Facebook. Ameland is een eiland waar heel wat getwitterd wordt en waar Facebook leeft. Heeft dat nadelige invloed op de omgang met elkaar of is Ameland daardoor juist leuker geworden?

"Hoe zit het nu met die social media? Brengt Twitter ons dichter bij elkaar en zijn we rijk verbonden via onze connecties op Facebook of verliezen we ons in oppervlakkige internetrelaties die veel tijd kosten en ten koste gaan van buurten bij een bakje koffie. Koning Filip van België maakt zich er zorgen over. Hij noemt het onderwerp in een tv-toespraak en zegt dat sociale media kunnen leiden tot oppervlakkige relaties. De koning pleit voor diepgaande relaties tussen mensen onderling en tussen volkeren. Hij erkent de voordelen maar benadert ook de nadelen."

⇒ lees er hier meer over

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *