Zorgcoöperatie over Vitaliteit Centrum Ameland

HOLLUM – Zorgcoöperatie Ameland heeft 7 mei haar algemene ledenvergadering, die om 19:30 uur begint. Inloop is om 19:15 uur. De bijeenkomst is in Ons Hol en naast de standaard onderwerpen van een algemene ledenvergadering gaat het over Vitaliteit Centrum Ameland (VCA).

Gastpreker is Kees van der Ploeg, die de leden zijn plan wil voorleggen om op Ameland een Vitaliteit Centrum te beginnen, waar onder meer revalidatie programma's kunnen worden aangeboden. Van der Ploeg is initiatiefnemer van VCA.

In het VCA kunnen vitaliteitsprogramma's worden aangeboden, voor verschillende leeftijdsgroepen, behandelingen en activiteiten. VCA wil ook zorgtoerisme ontwikkelen. Er kunnen gerichte vitaliteitspropgramma's worden aangeboden, zoals hartrevalidatie-programma's, oncologische revalidatie, programma's voor longzieken en obesitas programma's. Ook wordt gedacht aan algemene vitaliteitsprogramma's, waarbij gebruik wordt gemaakt van zorg- en logiesaanbieders op het eiland. 

De Zorgcoöperatie wil haar leden voorleggen om zich aan te sluiten bij de coöperatieve VCA.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *