Zorg Coöperatie Ameland al honderd leden

HOLLUM – Twee weken geleden heeft de Zorg Coöperatie Ameland (ZCA) twee inloopavonden gehouden die als zeer succesvol kunnen worden beschouwd.

Op 21 juni vond deze plaats in Nes en op 22 juni in Hollum. Bezoekers konden aldaar informatie krijgen over de ZCA en er was de mogelijkheid om zich in te schrijven als lid van de coöperatie.

Voor ZCA is het belangrijk om zoveel mogelijk Amelanders als lid te hebben, om een stem te hebben in de zorg en het welzijn op het eiland.

Het lidmaatschap kost € 25,= per jaar per persoon, maar voor de start geldt de aanmelding van 25 euro voor anderhalf jaar, tot 1 januari 2018. Amelanders vanaf 18 jaar kunnen zich opgeven als lid.

Inmiddels hebben zich al meer dan honderd mensen aangemeld, maar om echt iets te kunnen betekenen zijn er meer leden nodig. Geef u dus snel op, in het belang van de zorg en welzijn op Ameland.

De website is al openbaar www.zorgcooperatieameland.nl maar nog wel in ontwikkeling.

U kunt zich als lid opgeven door een email te versturen naar zorgopamelandtenzij@gmail.com.

Het lidmaatschapsgeld kunt u overmaken naar

IBAN nummer NL 67RABO 0310273137

ten name van Zorg Coöperatie Ameland.

De ZCA heeft ook folders met informatie en een aanmeldstrook.

Deze folder kunt u ophalen op O.P. Lapstraat 7 in Hollum, bij Carla Plagge, de secretaris van de ZCA.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *