Zomerzanglessen door zangcoach Ellen Bakker

BALLUM – Wegens het succes van vorig jaar geeft zangcoach Ellen Bakker in de zomermaanden weer zanglessen tegen een speciaal, zomers tarief. De lessen zijn bedoeld voor iedereen die benieuwd is wat zangles nu eigenlijk precies inhoudt en of het iets voor hen is. Of voor (koor)zangers die in de zomer met hun ziel onder de arm lopen. Natuurlijk zijn ook karaoke-, douche- en autozangers van harte welkom. Zangplezier is voor iedereen.

De actie

Deelnemers aan de zomeractie krijgen twee zanglessen van een uur voor €45,00 (normaal €80,00). De lessen kunnen ook als kadobon weggegeven worden.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website www.ellenbakker.frl of telefonisch via 06-53 933 832. Locatie De lessen worden gegeven in de lesruimte in Ternaard en op locatie bij Galerie Bo Lumen in Ballum op Ameland.

Ellen Bakker

Ellen Bakker werkt ruim 20 jaar zangeres, zangcoach en workshopleider. Ze startte haar zangcarrière in diverse musicals en toerde jarenlang door binnen- en buitenland met a-cappellagroep No Place for Jennifer. In 2013 en ’14 reisde ze met haar eigen theaterconcert “Waden” langs de kerken van de noordelijke regio’s. Een voorstelling waarin de liefde voor het wad centraal stond. Ze organiseert regelmatig open zangworkshops voor iedereen die graag zingt. Ook bij bedrijven zet ze graag de boel op stelten met enthousiaste teambuildingsworkshops.

Zomerzanglessen

Periode: juli en augustus

Locaties: Nieuwbuurt 46, 9145RM Ternaard

Galerie Bo Lumen, Douwe Klipweg 10, 9162 EP Ballum, Ameland

Kijk hier voor data en tijden

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *