RSS
Zoeken

Zomerprogramma De Plaats bekend

Geplaatst op: 07 juli 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - Het weer is vooralsnog wisselvallig. Gelukkig zijn er in De Plaats wekelijkse activiteiten waar je blij van wordt. Vanwege het coronavirus is het nodig om je vooraf op te geven. Dit kan bij de beheerder van De Plaats via info@deplaats-ameland.nl Via de telefoon is hij bereikbaar op het nummer 0519-252221. Bekijk facebookpagina De Plaats voor actuele informatie en een volledig overzicht van onze activiteiten.

Boekenmarkt
Iedere dinsdagmiddag van 13.00 uur – 17.00 uur. Er zijn naast boeken ook cd's, lp's en andere curiosa te koop. Voor de boekenmarkt hoeft u zich niet aan te melden, dus stap spontaan binnen. Koffie en thee staan klaar.

Sing Inn
Iedere dinsdagavond om 19.00 uur (m.u.v. 22 juli) in De Plaats. Met begeleiding van gitaar en keyboard worden algemeen bekende en christelijke liederen gezongen. Van harte welkom om mee te doen.

Kindermiddag
Iedere woensdagmiddag is het kindermiddag. Spelenderwijs wordt een bijbelverhaal ontdekt. De activiteit is voor kinderen tot twaalf jaar met hun ouders of verzorgers. Samen knutselen, nieuwe dingen ontdekken en een bijbelverhaal horen. Er is volop limonade, koffie en natuurlijk wat lekkers. Deelname is gratis.

Gesprekswandeling
Aan de hand van een korte bijbeltekst raken we in gesprek. We verwonderen ons over de natuur en het leven. Tijdens de wandeling lunchen we ook met elkaar. Het is iedere twee weken op woensdag van 11.00 uur – 13.00 uur. Bekijk onze facebookpagina voor de actuele informatie.

De Plaats
De Plaats 5 in Hollum

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?