Zomerconcerten DODO & Friends in Bierbrouwerij

BALLUM – DODO & Friends geven deze zomer nog een zomerconcert. De eerste in juli was een daverend succes. Het tweede zomerconcert vindt plaats in het sfeervolle proeflokaal van de Amelander Bierbrouwerij. 

De concerten van DODO & Friends zijn hartverwarmende ontmoetingen vol nieuwe en herkenbare muziek. Na optredens tijdens de Kunstmaand en bij diverse Amelander evenementen gaat DODO door met een zomers repertoire! Vol liedjes die het hart raken en muziek die je in beweging brengt.  

De muzikanten zijn deze zomer te gast in het sfeervolle proeflokaal van de Amelander Bierbrouwerij aan de Smitteweg te Ballum. De muzikanten brengen in dit bruisende decor hits en evergreens, uit binnen- en buitenland. Van Mamma Mia tot Zonder jou. Diverse instrumenten klinken, waaronder viool, fluit, piano en gitaar. 

DODO bestaat uit eilandbewoners Jelmer Kooistra en Anne-Meta Kobes. Tijdens de concerten in de Amelander Bierbrouwerij spelen zij samen met Ingrid de Vries, Ammie Kooiker en Jester Nynke Schoustra. 

Zomerconcerten DODO & friends

  • Woensdag 12 juli 2023
  • Zaterdag 12 augustus 2023
  • Aanvang 20:00 uur
  • Locatie: Amelander Bierbrouwerij
  • Smitteweg 6, Ballum
  • Toegang vrij, gift na afloop
Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 806

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *