Zoekactie naar meisje

HOLLUM – De Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen van Ameland werd woensdagavond bijeengeroepen voor een zoekactie.

Een zeventien jarig meisje, dat deel uitmaakt van een groep verstandelijk gehandicapten die in een kampeerboerderij in Hollum verblijft, werd vermist. De politie, brandweer, ambulance en de wipperploeg van de KNRM werden bijeengeroepen. Het meisje was toen al uren zoek. De leiding van de groep had zelf al vanaf 16.00 uur gezocht. Om 20.15 uur schakelden zij de politie in die de andere hulpdiensten optrommelde. Het verlossende telefoontje kwam om 20.45 uur uit Nes. Het meisje, overstuur maar ongedeerd, was terecht. Zij was in ontredderde staat aangetroffen door een man die haar naar restaurant De Klimop heeft gebracht.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *