Zesduizend

HOLLUM – Waddenpost, het Amelander inititatief dat publiceert over het waddengebied van Nederland, Duitsland en Denemaken, gaat in vliegende vaart. Deze week is de zesduizendste post geplaatst. Het aantal Waddenposters schiet op naar de vierhonderd. Er zijn nog veel meer Waddenposters ingeschreven en die komen online zodra ze hun eerste post hebben gepubliceerd. Waddenpost ziet er naar uit en nodigt alle waddenliefhebbers mee te doen.

Huisje

Word ook Waddenposter en zet je activiteit, liefhebberij, foto's, huisje, hotel, Amelands product, restaurant of wat dies meer zij op het platform en deel het daarna op de andere social media.

Je kunt je vakantieaccommmodatie zonder kosten presenteren op Waddenpost. Foto's, verhalen, filmpjes, alles behalve de bezettingskalender. Daar zijn andere websites voor. Je kunt er zelfs een digitaal gastenboek van maken en je gasten op Waddenpost laten posten over hun geweldige vakantie in jouw huisje. Kijk als voorbeeld naar Waddenposter Suudooster.

schrijf hier in, rechtsboven,

Profileer Ameland en doe ook mee!

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *