Zeehondencrèche gaat landelijk

PIETERBUREN – Pieterburen en Westvoorne vormen één organisatie. Dat is de nieuwste ontwikkeling van de zeehondencrèche gie door Lenie 't Hart is groot geworden. 

De nieuwe strategie van de zeehondencrèche in het Noord-Groningse dorp is om zoveel mogelijk mensen actief te betrekken bij het welzijn van de zeehond. Daarom wil zij in de nabije toekomst meerdere steun- en informatiepunten openen langs de Nederlandse kust en op de Waddeneilanden. Vanwege de zeer gedegen voorbereiding en sterke lokale betrokkenheid heeft de Zeehondencrèche Pieterburen besloten het initiatief te Westvoorne te gaan omarmen.

De crèche lijkt daarmee het plan van Meindert Kamminga, ex-werknemer van de zeehondencrèche in de wielen te rijden. Kamminga wil ook kleine opvanglocaties op de eilanden opzetten, te beginnen op Terschelling.

lees hier het hele bericht

lees hier over Zeehonden in de Waddenzee

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *