Zeehondencrèche dankbaar

PIETERBUREN – De zeehondencrèche Lenie 't Hart in Pieterburen stuurde een danktelegram naar de minister president van Schleswig-Holstein.

De voorzitter van de Vissersbond in Schleswig-Holstein, Lorenz Marckwardt, wil weer op zeehonden gaan jagen omdat de vissers geloven dat die hun vis opeten. Zijn verzoek om de jacht te heropenen is door de Duitse overheden afgewezen.
 
  1. "Gelukkig zijn de Nederlandse vissers niet zo kleindenkend dat ze de zeehonden de schuld van alles geven," zegt Lenie De Witte Reep 6't Hart van de zeehondencrèche. "De Nederlandse Vissersbond vindt de argumenten van de Duitse vissers onzin. Zeehonden kunnen niet antwoorden op valse beschuldigingen, maar de Zeehondencrèche wel. Wij zullen dan ook deze ontwikkeling in Schleswig-Holstein blijven volgen.”
De Zeehondencrèche heeft vandaag de minister president van Schleswig-Holstein een bedanktelegram gestuurd.

 
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *