Yoga Weekend Ameland – juni 2017

USQUERT – Sylvia de Groot uit Usquert organiseert een yoga weekend op Ameland, op 9, 10 en 11 juni.

Tijdens dat yogaweekend staat ontspanning, lekker eten en tijd voor jezelf centraal. De Groot biedt een volledig verzorgd weekend waarin het om de deelnemer draait. Wie inschrijft bepaalt zelf hoe de dag eruit zal zien, wanneer het tijd is voor opladen, uitrusten of uitwaaien. Het Yoga Weekend is uitermate geschikt om je alleen voor in te schrijven of om het samen met een vriend of vriendin te doen.

“Wat is jouw reden om jezelf een verwenweekend Ameland te gunnen?” gooit Sylvia de Groot in het midden.

Yoga Weekend

Het weekend start op vrijdag 9 juni vanaf 16:30 en eindigt op zondag 11 juni om 16:00.

Het verblijf is geregeld in Groepsverblijf Bakker, aan de westkant van Ballum.

Voor wie is dit weekend geschikt?

Sylvia de Groot: “Voor iedereen die het leuk vindt om een weekendje weg te combineren met yoga, een mooie omgeving, lekker eten en drinken. Het is mogelijk om alleen te komen of iemand mee te nemen. Dit Yoga Weekend is geschikt voor jong, oud, dik, dun, stram, lenig, man, vrouw en is voor zowel beginners op het gebied van yoga als voor gevorderden. Er worden verschillende opties aangeboden. De sfeer is ontspannen. Je bepaalt zelf waar je aan deelneemt. Halverwege een sessie de zaal binnengaan of verlaten is geen probleem. Ik nodig je van harte uit om je eigen tempo te volgen. De een doet overal aan mee, de ander slaapt heerlijk uit. Belangrijk om te vermelden is dat het hier niet om een groepsreis gaat. Je bent vrij om je eigen weekend in te vullen.”

9 t/m 11 juni 2017

Het Yoga Weekend op Ameland van 9 tot en met 11 juni 2017 kost € 275, –, inclusief ontbijt, lunch, diner en vijf Yogalessen.

Aanmelden kan via YogavoorVrouwen

– bedrijfsbericht – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *