Wouters directeur Recreatiepark Klein Vaarwater

BUREN – Tijdens de ledenvergadering van maandag 20 juli is Jaap Wouters (34) benoemd als directeur van Recreatiepark Klein Vaarwater te Buren. Hij is momenteel werkzaam bij NVB Ubbens in de functie van vestigingsmanager. Per 1 januari 2016 volgt hij Dirk Kooiker op die ruim veertig jaar als directeur actief is. Op Klein Vaarwater verblijven in de zomermaanden ongever 4.000  gasten. Naast het park worden ook het Strandhotel Buren aan Zee en het  strandpaviljoen ’t  Strandhuys in Buren geëxploiteerd door de coöperatie. 

Theo de Jong, bestuursvoorzitter: “In hem hebben wij een gedreven, enthousiaste  en ambitieuze nieuwe directeur gevonden. Wij zijn enorm verheugd dat wij onder zijn leiding het Recreatiepark verder kunnen gaan ontwikkelen.”

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *