Workshops fotografie op Ameland

NES – “Wat is er nu leuker dan lekker fotograferen in de buitenlucht? Samen met anderen werken aan nog betere foto's en genieten van al het moois wat Ameland en de natuur ons te bieden heeft!” Zo begint Jantina Scheltema haar verhaal over enkele cursussen Fotografie op Ameland.

De Amelandse fotografe van Amelandfoto.nl helpt je graag om je camera beter te leren kennen. De foto's worden scherper en creatiever, belooft ze. “Maak niet meer bij toeval een goede foto, maar altijd, bij iedere klik, een gave foto!”

Er zijn verschillende fotografie workshops mogelijk; een hele dag of juist een dagdeel. Er is zelfs een fotografie arrangement in samenwerking met VVV Ameland en Hotel Ameland. 

De dagcursus word gehouden op 25 februari, 31 maart, 19 mei, 5 juli en 6 september. 

Het verblijfsarrangement is in de weekenden van 13 april en 21 september. 

De groepen zijn altijd klein, zodat een ieder veel aandacht krijgt. De workshops zijn allemaal "hands-on." Leren met je camera in de hand, zodat de theorie ook direct in praktijk gebracht kan worden. 

Belangstellenden kunnen eens een kijkje nemen op de website www.amelandfoto.nl en contact opnemen met Jantina Scheltema op via 06- 46498799 of info@amelandfoto.nl 

De website is ook te vinden via de banner.

>>> kijk ook op Ameland Extra voor informatie

over de fotocursussen van Scheltema.
 

daar staan ook de prijzen en meer details.

 

 

 

 

– Bedrijvennieuws – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *