Workshop Strand van Ameland

BALLUM – De gemeente Ameland werkt aan een strandnota. Met deze nota willen we een beeld schetsen van hoe ons strand er over vijftien jaar uit ziet en wat wij gaan doen om dat te bereiken. De gemeente kan dit niet alleen. Daarom organiseren we op maandag 14 november 2011 om 13.30 uur een workshop in De Boeg op Klein Vaarwater. “U bent van harte welkom! “ roept de gemeente geïnteresseerden op om mee te denken.

Sjon de Haan, de gemeenteambtenaar die bezig is met het strand: “Tijdens de workshop wisselen we met elkaar van gedachten over het strand van nu en het strand in de toekomst. Mogelijke onderwerpen zijn uitbreiding van de strandpaviljoens, evenementen op het strand, Natura 2000, groene strand, strandovergangen, visserij, jutten, schoonhouden van het strand, strandbewaking, strandzonering en dieren op het strand. De resultaten van deze middag worden verwerkt in de strandnota. Waarschijnlijk kunnen niet alle ideeën worden overgenomen, maar samen kunnen we toch een breed gedragen toekomstvisie voor ons strand ontwikkelen die door de raad zal worden vastgesteld. “

Wie mee wil praten over het strand kan zich per e-mail aanmelden bij De Haan, sdehaan@ameland.nl.

>>> de workshop staat ook in de Ameland Agenda. bekijk hier de hele agenda. Vergeet niet voor half november de activiteiten 2012 door tegevn voor publicatie op de Activiteitenkalender.

>>> bekijk hier wat zoal op het strand gevonden

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *