Workshop ‘Minder stress door Mindfulness’ in Bibliotheek Ameland

NES – Op zaterdag 25 maart vindt in Bibliotheek Ameland een workshop mindfulness plaats. De workshop wordt gegeven door gecertificeerd mindfulness-trainer Linda Schipper. Tijdens de twee uur durende workshop geeft ze eerst een korte uitleg over wat mindfulness is en wat de effecten ervan zijn. Vervolgens laat ze de deelnemers van de cursus aan de hand van oefeningen ervaren hoe het werkt.

Psychotherapeut en mindfulness-expert Linda Schipper geeft al jaren mindfulness-trainingen en runt samen met haar partner Werkplaats Aandachtig Leven in Nijega. Mindfulness kan mensen helpen minder stress op te bouwen en bewuster te leven. Hiervoor zet Schipper de deelnemers onder andere aan het werk met lichaams-, ademhalings- en meditatieoefeningen.

De workshop mindfulness vindt plaats op 25 maart van 13.00 -15.00 uur in Bibliotheek Ameland. De kosten zijn € 5,– voor bibliotheekleden en €7,50 voor niet-leden. U kunt zich aanmelden via de website www.ontdekdebieb.nl of in de bibliotheek.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *