Winnares sloganactie Sionsberg bekend

DOKKUM – Ruim 600 inzendingen kreeg Sionsberg binnen. Allemaal betrokken Noordoost-Friezen met ideeën voor de nieuwe slogan. Vandaag, woensdag 2 maart, nam winnares Tineke Alting – de Vries uit Feanwâlden de prijs, een welnessweekend op Ameland, aangeboden door SpAmeland, in ontvangst én werd de slogan onthuld.

Passend bij Sionsberg

“De winnende slogan is geworden: ‘Waar zorg een gezicht krijgt”, vertelt Peter Lalkens, directeur Sionsberg, die de prijs uitreikte. “Deze slogan past perfect bij waar we voor staan. Wij zijn er voor iedereen, met grote en kleine zorgvragen. We zijn laagdrempelig en geven patiënten oprechte en persoonlijke aandacht.”

Tineke Alting – de Vries was erg blij met haar prijs. “Fantastisch dat ik gewonnen heb. Dat had ik nooit verwacht. Ik ga heerlijk genieten van het weekendje weg.”

Overweldigend aantal inzendingen

Door het grote aantal inzendingen duurde het langer dan verwacht om de winnaar te selecteren. Peter Lalkens: “We hebben zoveel inzendingen gekregen. Daar waren we door overweldigd. Geweldig om te merken dat zoveel inwoners van Noordoost-Friesland zo betrokken zijn bij Sionsberg.”

De komende tijd gaat Sionsberg bekijken hoe de nieuwe slogan een plaats krijgt in de communicatie.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *