Wetterskip Fryslân viert 10 jaar

LEEUWARDEN – Wetterskip Fryslân viert 10-jarig bestaan met open dag op 27 september.

Wetterkip Fryslân bestaat 10 jaar. Dat viert Wetterskip Fryslân met een open dag op zaterdag 27 september voor alle inwoners van Fryslân en het Groninger Westerkwartier. Onder het motto ‘Wij doen meer dan je denkt!’ worden op meerdere locaties de deuren opengesteld. Tussen 10.00 en 16.00 uur is er van alles te zien, te doen en te beleven om kennis te maken met het werk en de activiteiten van het waterschap. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Wij doen meer dan je denkt!

Wetterskip Fryslân is verantwoordelijk voor schoon en voldoende water en droge voeten in de provincie Fryslân en het Groninger Westerkwartier. Belangrijk werk voor alle inwoners en bedrijven, maar niet altijd zichtbaar voor het publiek. Tijdens de open dag kan iedereen nader kennis maken met alle facetten van het werk van Wetterskip Fryslân.

lees hier meer over het feest bij Wetterskip

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *