Werkgroep Ouderenzorg Ameland gestart

BALLUM – De Werkgroep Ouderenzorg is 1 december voor de eerste keer bijeengeweest. Onder voorzitterschap van wethouder Linda van der Deen is de doelstelling van de werkgroep geformuleerd. De werkgroep houdt zich bezig met de ouderenzorg op Ameland in de breedste zin van het woord. De werkgroep heeft een voorkeur voor één locatie als zorgcentrum.

De Werkgroep Ouderenzorg wordt naast de wethouder gevormd door de raadsleden Irma Marinus, (PvdA), Dirk Brouwer (Ameland ’82), Marieke van Schaijk (CDA), Alice de Jong (Algemeen Belang Ameland) en André Tuil (VVD). 

Tijdens de bijeenkomst over de Amelander ouderenzorg, die door Algemeen Belang Ameland op vrijdag 28 november in de Amelander Kaap werd gehouden, klonk uit de zaal de roep om een vertegenwoordiger van zorgcentrum De Stelp toe te voegen aan de werkgroep. Zorgmanager in De Stelp Attsje Stamhuis gaat doe rol op zich nemen.

Dossier De Stelp

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *