Wegens annulering weekje vrij in augustus

HOLLUM – Wegens een annulering is er een week vrij gekomen in augustus. Kijk hier waar het huisje staat en wat dat weekje kost.

Bekijk hier de 20 nieuwste ads. Er staan weer nieuwe bij.

Schilderijtjes gemaakt? Zolder opgeruimd? Voorjaarsschoonmaak aan de gang? Verhuizing? Op Vraag & Aanbod Ameland is het altijd Vrijmarkt en is de winkel altijd open. Op V&AA kunt u 24/7 uw spulletjes te koop aanbieden, mededelingen doen, acties voor SamenLoop voor Hoop annonceren en theater- en muziekcoorstellingen aankondigen. V&AA is een vrijplaats voor spullen die te koop worden aangeboden, reclames, mededelingen, vragen en verzoeken.

Gratis

U kunt gratis uw artikel te koop aanbieden via een rubriekadvertentie.

Op Vraag & Aanbod Ameland vinden vraag en aanbod elkaar in overzichtelijk rubrieken. Het aanmaken van een advertentie is een fluitje van een cent en het kost particulieren en verenigingen helemaal niets. Voor advertenties met een commerciële inhoud vragen we een kleine vergoeding (10 euro voor 90 dagen – voor bedrijven met een AAAbonnement is het helemaal gratis). 

Thuus

U vindt Vraag & Aanbod Ameland in het hoofdmenu op de Thuus pagina.

Wie iets aan te bieden heeft kan hier een advertentie plaatsen. Maak eerst even een account aan of log in met een bestaand account.

Handel aan de Straat op V&AA

Op V&AA staat nu ook een WebWinkeltje met Handel aan de straat: kroppen sla, antiek, zelfgemaakte vokekastjes, boeken, stekjes, jam. Iedereen die op Ameland wat aan de straat verkoopt kan daar digitaal zijn handeltje aanprijzen. Zonder kosten. Maak een account, log in en schrijf een advertentietje over het wie, wat en waar, zet er een foto (max 3) bij, plaats hem in WebWinkeltje – Handel aan de straat en dien de ad in. De bureauredactie van PA accordeert de ad en daarna is hij voor iedereen te zien. Bekijk hier hoe dat eruitziet. Via Twitter te volgen op @Ameland_ads

Webwinkeltje

Er staan nu vijf WebWinkeltjes op V&AA. Er is plaats voor tien, dus als u een serie schilderijen, kinderkleding, cadeaus of anderszins een collectie hebt die u onder uw eigen Webwinkelnaam onder de aandacht wilt brengen, meld u dan via CONTACT. Dan komen we in no time tot zaken. Bekijk de WebWinkeltjes hier.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *