Weer drie positieve tests

BALLUM – Ameland is blij dat de vaccinatie begonnen is, maar de vreugde wordt getemperd door een opgaande lijn in de curve van positieve tests. Sinds 17 februari zijn er weer drie positieve tests bijgekomen en staat het totaal op 141. Van 2 tot 12 februari bleef het aantal hangen op 135 positief geteste Amelanders. 

Dinsdag 16 februari startte het vaccineren op Ameland. In totaal werden 465 eilanders geprikt, 75-plussers, zorgmedewerkers en bewoners van De Stelp en aanleunwoningen. van het eiland geprikt.Op 23 maart ontvangen zij hun tweede prik. Wanneer de andere eilanders hun prik kunnen komen halen is nog niet bekend gemaakt.

 

⇒ de sneltestlocatie van Snelteststraat Ameland: voor eilanders en bezoekers aan het eiland. In februari 2021 zijn de openingstijden van maandag tm vrijdag van 15:00 – 17:00 uur.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *