Weekprogramma De Plaats van 7 t/m 12 september

HOLLUM – Hierbij het weekprogramma van De Plaats. Voor jong en oud is er weer van alles te doen. Vanwege alle extra maatregelen is het nodig om je vooraf op te geven. Dit kan bij de beheerder via info@deplaats-ameland.nl / (tel) 0519-252221. Bekijk facebookpagina De Plaats voor actuele informatie.

Maandag 7 september

Inloop van 14.30 tot 16.30, gewoon voor een praatje, een kopje koffie of thee, stap gerust even binnen.

Dinsdagavond 8 september

Sing-Inn van 19.00 tot 20.00 uur. Een gezellige muzikale avond waar volop kan worden meegezongen, in de pauze koffie of thee, ook gedichten zijn van harte welkom.

Donderdag 10 september

Ochtendgebed van 07.30 tot 7.50 uur. U bent van harte welkom in de WesterlaanKerk.

Om 7.30 uur komen we voor werktijd bij elkaar in de Westerlaankerk. We nemen even de tijd om in de rust samen de dag te beginnen, met God en met elkaar, ook luisteren we naar een mooi lied. Uiterlijk om 7.50 uur sluiten we af zodat iedereen op tijd weer elders kan zijn.

Donderdag 10 september

Filmavond 'All Saints'.

Aanvang 20.00 uur.

All Saints is gebaseerd op het waargebeurde inspirerende verhaal van een verkoper die dominee werd, Michael Spurlock (John Corbett), het kleine kerkje dat hij moest sluiten en een groep vluchtelingen uit Zuidoost-Azië. Samen riskeerden ze alles om de zaadjes te planten voor een toekomst die hen allen nog weleens zou kunnen redden.

Vrijdag 11 september

D
e Stamtafel van 10.00 tot 11.30 uur.

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land/ krant onder het genot van een kopje koffie of thee.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *